Lasermet este o companie inovatoare cu sediul în București, specializată în confecții metalice. Fondată recent dar cu angajații profesioniști care au dobândit ani de experiență și pasiune pentru a oferi soluții de calitate și servicii de top clienților noștri.

Misiunea Noastră:

Misiunea noastră este să oferim soluții tehnologice inovatoare prin ofertare instantă, comenzi și urmărire proces dar și asigurarea calității datorită standardelor impuse prin certificate de material și rapoarte de calitate, să furnizăm produse ecologice de înaltă calitate, contribuind astfel la dezvoltarea producției și a produselor Românești.

Valorile Noastre:

1. Precizie și calitate
2. Inovație constantă
3. Relații bazate pe încredere cu clienții și partenerii

Produse și Servicii:

Oferim o gamă variată de produse și servicii, inclusiv:

1. Debitare laser
2. Îndoire CNC
3. Sudura
4. Găurire, filetare și zencuire
5. Proiectare

De asemenea își propune să producă obiecte unicat din metal, menite să încânte ochiul, având atât scop decorativ, cât și scop util, prin gama largă de întrebuințări.
Exemple de produse puse la dispoziția clientului: vetre de foc, grătare, garduri, panouri publicitare, mobilier urban, grădină, casnic și comercial etc.

De ce alegeți Lasermet?

La Lasermet, punem mereu clienții pe primul loc. Suntem dedicați oferirii de soluții personalizate, de încredere și inovatoare care să răspundă nevoilor unice ale fiecărui client. Cu o echipă de profesioniști talentați și o viziune orientată spre viitor, suntem alegerea potrivită pentru proiectul dvs, indiferent de mărimea acestuia.

Pentru mai multe informații despre Lasermet și serviciile noastre, vă invităm să ne contactați la info@lasermet.ro sau să vizitați website-ul nostru la https://lasermet.ro.