Lasermet

Mail: info@lasermet.ro

Sustenabilitate

Sustenabilitate

Noi credem că ceea ce se va întâmpla mâine este determinat de ceea ce facem astăzi.

Angajamente privind mediul și siguranța

Angajamentul nostru de a fi mai eficienți și mai responsabili se reflectă în munca susținută și continuă de a determina activități proprii mai ecologice, mai sigure și mai durabile. Așadar, prin astfel de acțiuni ne dorim să determinăm dezvoltarea de tehnologii, care să extindă capacitatea durabilă a lumii noastre.

 

Politica privind oportunitățile sustenabile

Politica noastră privind oportunitățile durabile se bazează pe principiul conform căruia, prin integrarea considerentelor legate de sănătate, siguranță și mediu în toate aspectele activității noastre, LaserMet își protejează oamenii, comunitățile și mediul înconjurător; realizează o creștere durabilă și o productivitate accelerată; stimulează conformitatea cu toate reglementările aplicabile.

Sustenabilitate în Producție

La Lasermet, tindem către leadership-ul din industria procesării digitale a confecțiilor metalice personalizate, angajându-ne într-un parcurs către sustenabilitate. Totuși, cu resursele naturale tot mai limitate și cu o creștere acerbă a preocupărilor pentru mediu, ne asumăm responsabilitatea de a transforma producția noastră, astfel încât să devină mai ecologică și responsabilă față de mediul înconjurător.

Materiale Reciclate și Reciclare Eficientă

Un pas important către sustenabilitate la LaserMet este utilizarea materialelor reciclate de înaltă calitate. Prin reciclarea metalelor și așa-numitelor “deșeuri metalice”, reducem impactul asupra mediului și contribuim la conservarea resurselor naturale. Investim în tehnologii de reciclare de ultimă generație pentru a face acest proces eficient și economic.

Eficiența Energetică

Ne preocupă și eficiența energetică. Suntem conștienți că industria metalurgică are un consum semnificativ de energie, așa că ne angajăm să reducem acest impact. Noi optăm pentru cuptoare cu consum redus de energie și sisteme de recuperare a căldurii pentru a reduce amprenta noastră de carbon. De asemenea, ne orientăm spre utilizarea energiei regenerabile pentru o producție mai curată.

 

Procese de Producție Curate

La LaserMet, ne străduim să reducem la minim emisiile de poluanți și deșeurile periculoase. Investim în filtre avansate și tehnologii de tratare a aerului și a apei pentru a ne asigura că procesele noastre sunt cât mai curate posibil. Totodată, suntem în căutarea constantă de materiale alternative mai puțin poluante.