Lasermet

Mail: info@lasermet.ro

Despre noi

Rulează videoul

Bine ați venit

Lasermet este o companie inovatoare cu sediul în Ilfov, specializată în confecții metalice. Recent fondată, dar cu angajați profesioniști, care au au în spate ani de experiență și pasiune, aceasta oferă soluții de calitate și servicii de top clienților săi.

Misiunea noastră este să propunem soluții tehnologice inovatoare prin ofertare instantă, comenzi online și urmărire proces. Toate acestea se disting prin asigurarea calității datorită standardelor impuse de certificatele de material și rapoartele de calitate. În completare, abordăm o orientare de furnizare a produselor ecologice de înaltă calitate, contribuind astfel la dezvoltarea producției și a produselor românești.

Valorile Noastre:

  1. Precizie și calitate
  2. Inovație constantă
  3. Relații bazate pe încredere cu partenerii și clienții

Soluții digitale în producție

Planul nostru este să devenim lideri incontestabili în domeniul procesării digitale, al comenzilor de piese personalizate din tablă. Pe portalul nostru online, cererea dumneavoastră este prelucrată în câteva secunde, 24/7. Cu doar câteva clicuri, puteți explora gama noastră de piese personalizate prin tăiere cu laser, configurându-le conform nevoilor dumneavoastră, ca ulterior să plasați o comandă cu ușurință. Mai departe, noi ne ocupăm de producerea și implicit livrarea acestora.

Prelucrăm metalul cu și din pasiune – această deviză a companiei noastre se reflectă nu doar în varietatea noastră de producție, ci și în stocul impresionant de metale de cea mai înaltă calitate. În plus, pe site-ul nostru, veți găsi o bogată sursă de informații despre cele mai moderne tehnologii de prelucrare a metalelor.

Cu noi orice proiect devine realitate

Inspirăm și îndemnăm oamenii să accelereze practicile sustenabile în lanțul industrial metalurgic. 
Ne focalizăm atât pe minimalizarea impactului negativ asupra industriei metalurgice globale, cât și pe maximizarea efectelor sale pozitive.

Sună-ne sau completează formularul

Program
Luni-Vineri: 9:00 - 18:00 / Închis în weekend


    *Fișierele dvs. sunt securizate și confidențiale